Ocke Tryck, Kvalitet och bra pris in english

Teamet

Ann-Mari

Ann-Mari drog igång företaget år 2000 med ambitionen att tillverka tryck att vara stolt över. I nuläge har Ann-Mari ansvar för kundkontakter, marknadsföring, produktutveckling, kvalitet och ekonomi, plus en hel del annat. Hon har helt enkelt koll på läget.
foto av Ann-Mari Jonsson

Burken

Det är här fantasi blir verklighet. Burken är en ytterst kompetent och erfaren artificiell intelligens, som har ett nära samarbete med Ann-Mari vid framtagandet av nya produkter. Burken förklarar sedan för Roland på produktionsavdelningen vad som ska göras. Vid förverkligandet av en id´e så är Burken och Ann-Mari ett oslagbart team.
foto av datorn vid namn Burken

Roland

Roland på produktionsavdelningen har en fenomenal precision när han skulpterar fram verkligheten ur idid´en. Med hjälp av sin lilla nätta diamantkniv och noga avvägda rörelser skär Roland ut trycken som Burken och Ann-Mari har tagit fram. Sedan återstår ytterligare några handtag för Ann-Mari innan trycket kan appliceras på textilen.
foto av plotter/skrivare 
vid namn Roland

Bröderna Buller och Bång

För att slutföra processen tar vi oss ned under jord genom kalla gångar av sten. Vi följer de vindlande gångarna djupt ned i mörkret och finner så småningom bröderna Buller och Bång. Med hjälp av en beprövad teknik som kombinerar enormt tryck och hög värmer slutför de processen, de för samman tryck och textil till ett.
foto av pressarna vid namn Buller 
och Bång

Lillskrivarn

Lillskrivarn sköter det administrativa, håller ordning på viktig information och ansvarar för att fakturor och påminnelser blir skickade till kunden. Han har en viktig funktion att fylla men hans arbete får sällan den uppskattning som förtjänas. Det går dock inte att förneka, utan Lillskrivarn skulle allt bli bra mycket besvärligare att driva det här företaget.
foto av skrivaren vid namn 
Lillskrivarn