Ocke Tryck, Kvalitet och bra pris in english

Material

Alla våra material är slitstarka och kan tvättas i normala tvättemperaturer. Vi har tre olika material att välja mellan: flexi, flock och reflex. Vi kan även ta fram klisterdekaler för bilen eller väggen.

Flexi

Flexi är vårt vanligaste material och lämpar sig för tryck på alla textilier. Det här materialet finns i nästan alla färger du kan tänka dig, utöver de vanliga färgerna kan du även få guldmetalik, silvermetalik och floriserande färger. Materialet är så tunt att det ibland kan vara svårt att känna skillnaden mellan tryck och textil, men självklart utan att det påverkar kvaliteten negativt. Materialet tål att tvättas i 60 grader Celsius, under förutsättning att plagget också klarar den temperaturen.

Flock

Flock är ett kraftigare material som ger en nästan sammetsliknande känsla och gör sig väldigt bra på fleece, men fungerar också bra på andra grövre textiler. Flock är något dyrare än Flexi och finns bara i de vanligaste färgerna. Självklart så tål även det här materialet att tvättas i 60 grader Celsius, det vill säga, om plagget i sin tur klarar tvättemperaturer på 60 grader.

Reflex

Reflex är egentligen också ett fleximaterial men eftersom det är dyrare än de övriga fleximaterialen tar vi upp det som ett eget material. Reflex fungerar på alla textilier och kan tvättas i 60 grader Celsius, under förutsättning att plagget också klarar den tvättemperaturen. Materialet är tunt och följsamt och har egentligen samma egenskaper som fleximaterialet ovan, med den ända skillnaden att det faktiskt är en reflex. Med reflextryck på kläderna har du alltid reflexen med dig.

Tvättråd

Trycket håller sig ännu lite bättre om du vänder plagget ut och in vid tvätt.

färgskala